Seo Services
SEO Header

Agenție SEO în Timișoara; rezultate măsurabile.

Agenția Project Media este o firma de web design care oferă servicii profesionale de web design , realizare site, magazine online, site de prezentare, optimizare SEO atât în Timișoara, cât și în toată țara. Serviciile noastre se bazează pe interactivitate, profesionalism și eficiență, iar echipa noastră e determinată să-ți creeze un site ce se pliază perfect atât pe nevoile tale, cât și pe standardele pieței.

HAI SĂ DISCUTĂM
Swibble Colored
Swibble Colored

PROGRAMEAZĂ UN CALL

I recently had the pleasure of working with ProjectMedia for SEO optimization, and I must say, the experience has been nothing short of exceptional. Zsolt, from their team, handled my project with utmost professionalism and expertise.

Yuna Shu Testimonial
Yuna Shu
Brand Manager @ATOSA

Am colaborat cu Zsollt pentru realizarea paginii noastre web si dorim sa multumim intregii echipe Project Media pentru munca si efortul suplimentar depus in realizarea site-ului Arhidrona, deoarece a iesit asa cum ne-am dorit noi sa fie.

Arhidrona Testimonial
Alex Vizitiu
CEO @ARHIDRONA

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports.

Andrei Talaba Testimonial
Andrei Talabă
Founding Manager @JUMPSPORTS

Agenție SEO Timișoara

Auditul SEO al unui site ne va ajuta la determinarea problemelor tehnice sau a erorilor de indexare

Analizand statisticile unui site (Google Analytics și Google Search Console) ne oferă toate informațiile de care avem nevoie pentru a stabili o strategie de SEO de succes. În cazul în care traficul de pe site este în creștere iar conversiile sunt ridicate, cel mai bine este să continuăm strategia aleasă. În caz contrar, avem nevoie de o analiză detaliata pentru a identifica problemele și pentru a dezvolta o strategie nouă.

Ce este un audit Site SEO?

Aplicațiile de monitorizare a site-ului precum Google Anlytics sau Google Search Console funcționează bine pentru o utilizare zilnică, ele afișând traficul, rata de respingere, starea de indexare si alte elemente de bază. În cadrul unui audit SEO poate intra și analiza utilizatorului pe site și modul în care acesta interacționează site-ul nostru. Un design simplu cu informații clare, care să mențină utilizatorul pe site, poate avea un impact major în rezultatele SEO.

Structura site-ului

Structura site-ului este organizarea paginilor și modul în care acestea relaționează între ele. De aceea meniurile în care apar serviciile sau produsele oferite vor oferi utilizatorilor o experiență plăcută pe site, spre deosebire de meniurile clasice (“despre noi, servicii, contact”), deoarce ele răspund la problema care o are utilizatorul în momentul în care intră pe site, și nu mai este necesar ca acesta să caute prin 2-3 pagini până să ajungă la pagina care îl interesează.

Erori de indexare

Cea mai des întălnită eroare este Error 404, care îi spune utilizatorului că pagina pe care a vrut să o acceseze nu există. Aceasta eroare poate avea un impact negativ în indexarea Google și poate afecta poziționările în rezultate. Google Search Console îți oferă o lista completa de erori, însă explicația în înlăturarea lor este relativ vagă, motiv pentru care un audit SEO făcut de o echipă din domeniu, te poate ajuta să elimini erorile din site.

Firmă Optimizare SEO

Atrage mai mulți clienți

Site-ul tău este practic invizibil pe Google?

Dacă site-ul tău nu se află pe prima pagină de rezultate Google, este ca și cum nu ar exista deloc. Mulți proprietari de afaceri investesc în design atrăgător și funcționalitate, dar uită de importanța vizibilității în motoarele de căutare.

Conștientizezi cât de mult pierzi în fiecare zi?

Fiecare vizitator ratat este un client potențial pierdut. Concurența ta poate capitaliza deja pe avantajele SEO, luându-ți partea din piață și veniturile. Cât timp mai poți permite să lași această problemă nerezolvată?

Transformă-ți site-ul într-un magnet pentru clienți!

La „Agentie SEO ProjectMedia din Timisoara„, folosim strategii dovedite și tehnică avansată pentru a te aduce în vârful rezultatelor Google. Nu doar că îți creștem vizibilitatea, dar ne asigurăm că traficul adus este relevant pentru afacerea ta, transformând vizitatorii în clienți fideli.

SERVICII DE OPTIMIZARE SEO

Cele mai cunoscute motoare de căutare în momentul de față sunt Google, Yahoo! și Bing, fiecare având un algoritm diferit în indexarea și poziționarea site-urilor în funcție de căutările specifice. Dacă îți dorești un website care să atragă rezultate optime prin toate motoarele de căutare, pachetele noastre de optimizare SEO sunt ideale.

01
SEO process 2
ANALIZĂ DATE

Analizăm conținutul site-ului și principalii competitori pentru a identifica variantele de căutări ce vor genera conversii mai bune.

02
SEO process 1
ON SITE SEO

Configurăm site-ul pentru a fi cât mai SEO-friendly, astfel încât să avem certitudinea eficienței campaniilor SEO.

03
SEO process 5
LINK BUILDING

Oferim content building, internal link building și soluții de backlink building pentru proiectele noastre.

04
SEO process 4
RECLAME DE CONTEXT

Concepem reclame de context relevante pentru fiecare client și fiecare tipologie de consumator, pentru a asigura un impact maxim.

05
SEO process 6
RECLAME TARGETATE

Avem în vedere cele mai relevante tipologii de consumator pentru a pune în plan o campanie SEO eficientă.

06
SEO process 3
PROMOVĂRI SOCIAL MEDIA

Oferim suport pentru promovarea pe rețelele sociale, astfel încât brandul tău să fie credibil și să genereze interacțiune reală.

PACHETE STANDARD SEO

Alege pachetul ideal pentru afacerea ta.

După achiziționarea pachetului dorit te vom contacta prin email pentru a stabili împreună următorii pași.

SEO Start-Up
Prima pagină din județul/orașul tău în 4-6 luni cu maxim 3-4 cuvinte cheie rădăcină.
€600/lună
Black check box
Prima pagină în 4-6 luni (local)
Black check box
200 backlinks/zi - 6.000 backlinks/lună
Black check box
3-4 cuvinte cheie rădăcină
Black check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
Black check box
Raport lunar
CUMPĂRĂ ABONAMENT
SEO Business
Prima pagină la nivel național în 4-6 luni cu maxim 5-7 cuvinte cheie rădăcină.
€1000/lună
White Check box
Prima pagină în 4-6 luni (național)
White Check box
350 backlinks/zi - 10.500 backlinks/lună
White Check box
5-7 cuvinte cheie rădăcină
White Check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
White Check box
Raport lunar
White Check box
Scriere conținut SEO
CUMPĂRĂ ABONAMENT
SEO Gold Standard
Prima pagină la nivel național în 2-3 luni cu maxim 10 cuvinte cheie rădăcină.
€2000/lună
Black check box
Prima pagină în 2-3 luni (național)
Black check box
800 backlinks/zi - 24.000 backlinks/lună
Black check box
10-15 cuvinte cheie rădăcină
Black check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
Black check box
Raport lunar
Black check box
Scriere conținut SEO
CUMPĂRĂ ABONAMENT

NU TREBUIE SĂ NE CREZI PE CUVÂNT ;)

Left Qoute
“Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate..
Alena Nicolaescu
Marketing Manager @ AsPiscine
Left Qoute
O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !
Adriana Saucă
Founder @ Saucă & Partners
Left Qoute
Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.
Corina Ciupagea
Founder @Ciupagea Law Office
Left Qoute
Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.
Mihancea Eugen
Founder @Narativ Coffee
Left Qoute
We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!
Adwale Oparinde
CEO @EZ Farming
Left Qoute
Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports.Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală.Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.
Andrei Talabă
Founder @JumpSports
Left Qoute
Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!
Aura Joldoș
CEO @Roexpertcad
Left Qoute
We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.
Flo Sander
CEO @Hydra Ventures
Left Qoute
I recently had the pleasure of working with ProjectMedia for SEO optimization, and I must say, the experience has been nothing short of exceptional. Zsolt, from their team, handled my project with utmost professionalism and expertise.

From the onset, Zsolt demonstrated a deep understanding of SEO strategies and how to implement them effectively. He was attentive to my needs, always ready to tailor his approach to fit my specific business goals. His insights and suggestions were not only practical but also innovative, showing a keen awareness of the latest trends in SEO.

It's rare to find a team that combines technical expertise with such a customer-centered approach. ProjectMedia has earned my highest recommendation for anyone looking to enhance their online presence. Their work speaks volumes, and I am thoroughly impressed with the tangible results they delivered for my business.
Yuna Shu
Marketing Director @Atosa
Left Qoute
Am colaborat cu Zsollt pentru realizarea paginii noastre web si dorim sa multumim intregii echipe Project Media pentru munca si efortul suplimentar depus in realizarea site-ului Arhidrona, deoarece a iesit asa cum ne-am dorit noi sa fie. Cu siguranta, pe viitor, vom mai colabora si la alte proiecte frumoase! Keep up the good work guys ;)
Alex Vizitiu
Founder @Arhidrona
Left Arrow
Right Arrow
Update cookies preferences