Politică Rambursări

Politica de Rambursare pentru Abonamente

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre. Înțelegem că uneori planurile se pot schimba, motiv pentru care oferim posibilitatea de a anula abonamentul dumneavoastră în condiții flexibile. Pentru a asigura satisfacția completă a clienților noștri, am implementat o politică de rambursare care permite anularea abonamentului în primele 15 zile de la data achiziției.

Anularea și Rambursarea în Primele 15 Zile

Dacă, din orice motiv, decideți că abonamentul achiziționat nu corespunde nevoilor dumneavoastră, aveți opțiunea de a-l anula în primele 15 zile de la achiziție. Pentru a iniția procesul de anulare, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență clienți prin email sau telefon, furnizând detaliile necesare pentru identificarea abonamentului dumneavoastră.

Dacă anularea abonamentului este efectuată în această perioadă de grație de 15 zile, vă vom rambursa integral suma plătită, fără întrebări suplimentare. Rambursarea va fi procesată în termen de [număr] zile lucrătoare, utilizând metoda de plată originală utilizată la achiziționarea abonamentului.

După Perioada de 15 Zile

Vă informăm că, după expirarea perioadei de 15 zile de la data achiziției, nu mai sunt posibile rambursările. Totuși, puteți anula abonamentul în orice moment pentru a opri reînnoirile automate. Anularea va preveni orice viitoare facturări și va opri accesul la serviciile abonamentului la sfârșitul perioadei de facturare curente.

Cum să Anulați Abonamentul

Pentru a anula abonamentul, vă rugăm să accesați contul dvs. pe platforma noastră sau să contactați direct serviciul de asistență clienți. Va fi necesar să furnizați numele și adresa de email asociate contului, precum și numărul abonamentului pe care doriți să-l anulați.

Întrebări și Asistență

Dacă aveți întrebări suplimentare despre procesul de anulare sau rambursare, sau dacă aveți nevoie de asistență în gestionarea abonamentului dvs., nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență clienți. Echipa noastră este aici pentru a vă asigura că experiența dvs. cu serviciile noastre este cât mai plăcută și fără probleme.

Contact

Email: office@projectmedia.ro

Telefon: 0747025087

Update cookies preferences