Termeni și Conditii

Ultima actualizare: [08.02.2024]

Bine ați venit pe ProjectMedia.ro! Oferim servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) sub formă de abonamente cu plată recurentă. Accesând și utilizând serviciile noastre, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile descrise în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza serviciile noastre.

1. Descrierea Serviciului

ProjectMedia.ro oferă abonamente de SEO care includ o varietate de servicii menite să îmbunătățească vizibilitatea online a website-ului dvs. în motoarele de căutare. Detaliile specifice ale serviciului, inclusiv activitățile și frecvența acestora, sunt descrise în oferta de abonament selectată de client.

2. Plata Recurentă

Abonamentele de SEO sunt supuse unei plăți recurente. Suma și frecvența plăților sunt specificate în detaliile abonamentului ales de dvs. Plata va fi efectuată automat de pe cardul sau contul bancar furnizat de dvs. la înregistrare, conform frecvenței stabilite.

3. Perioada de Abonament și Reînoire

Abonamentul dvs. este valabil pentru perioada specificată la momentul achiziției și se va reînnoi automat la sfârșitul fiecărei perioade, până când este anulat de dvs. sau de ProjectMedia.ro Veți fi notificat cu privire la reînnoirea iminentă cu cel puțin [30] zile înainte de data reînnoirii.

4. Anularea Abonamentului

Puteți anula abonamentul dvs. în orice moment prin accesarea contului dvs. pe ProjectMedia.ro sau contactând serviciul nostru clienți. Anularea va intra în vigoare la sfârșitul perioadei de abonament curente.

6. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Conținutul și materialele furnizate ca parte a serviciilor noastre sunt protejate de drepturile de autor și/sau alte drepturi de proprietate intelectuală. ProjectMedia.ro vă acordă o licență limitată, neexclusivă și revocabilă pentru a accesa și utiliza serviciile pentru uzul dvs. intern, în conformitate cu acești termeni.

7. Limitări de Răspundere

ProjectMedia.ro nu garantează creșterea traficului sau îmbunătățirea poziționării în motoarele de căutare ca urmare a utilizării serviciilor noastre. Nu suntem responsabili pentru daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecvențiale care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

ProjectMedia.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi comunicate utilizatorilor prin e-mail sau prin postarea pe site-ul nostru. Continuarea utilizării serviciilor după astfel de modificări constituie acceptarea de către dvs. a termenilor și condițiilor revizuite.

9. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România. Orice dispute legate de acești termeni vor fi soluționate în instanțele competente din România.

Vă mulțumim pentru alegerea serviciilor noastre. Pentru orice întrebări sau clarificări, vă rugăm să contactați serviciul nostru de clienți.

Politica de Rambursare pentru Abonamente

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre. Înțelegem că uneori planurile se pot schimba, motiv pentru care oferim posibilitatea de a anula abonamentul dumneavoastră în condiții flexibile. Pentru a asigura satisfacția completă a clienților noștri, am implementat o politică de rambursare care permite anularea abonamentului în primele 15 zile de la data achiziției.

Anularea și Rambursarea în Primele 15 Zile

Dacă, din orice motiv, decideți că abonamentul achiziționat nu corespunde nevoilor dumneavoastră, aveți opțiunea de a-l anula în primele 15 zile de la achiziție. Pentru a iniția procesul de anulare, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență clienți prin email sau telefon, furnizând detaliile necesare pentru identificarea abonamentului dumneavoastră.

Dacă anularea abonamentului este efectuată în această perioadă de grație de 15 zile, vă vom rambursa integral suma plătită, fără întrebări suplimentare. Rambursarea va fi procesată în termen de [număr] zile lucrătoare, utilizând metoda de plată originală utilizată la achiziționarea abonamentului.

După Perioada de 15 Zile

Vă informăm că, după expirarea perioadei de 15 zile de la data achiziției, nu mai sunt posibile rambursările. Totuși, puteți anula abonamentul în orice moment pentru a opri reînnoirile automate. Anularea va preveni orice viitoare facturări și va opri accesul la serviciile abonamentului la sfârșitul perioadei de facturare curente.

Cum să Anulați Abonamentul

Pentru a anula abonamentul, vă rugăm să accesați contul dvs. pe platforma noastră sau să contactați direct serviciul de asistență clienți. Va fi necesar să furnizați numele și adresa de email asociate contului, precum și numărul abonamentului pe care doriți să-l anulați.

Întrebări și Asistență

Dacă aveți întrebări suplimentare despre procesul de anulare sau rambursare, sau dacă aveți nevoie de asistență în gestionarea abonamentului dvs., nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență clienți. Echipa noastră este aici pentru a vă asigura că experiența dvs. cu serviciile noastre este cât mai plăcută și fără probleme.

Contact

Email: office@projectmedia.ro

Telefon: 0747025087

Update cookies preferences