Seo Services
SEO Header

Firmă Promovare Online

Agenția Project Media este o firma de web design care oferă servicii profesionale de web design , realizare site, magazine online, site de prezentare, optimizare SEO atât în Timișoara, cât și în toată țara. Serviciile noastre se bazează pe interactivitate, profesionalism și eficiență, iar echipa noastră e determinată să-ți creeze un site ce se pliază perfect atât pe nevoile tale, cât și pe standardele pieței.

HAI SĂ DISCUTĂM
Swibble Colored
Swibble Colored

PROGRAMEAZĂ UN CALL

I recently had the pleasure of working with ProjectMedia for SEO optimization, and I must say, the experience has been nothing short of exceptional. Zsolt, from their team, handled my project with utmost professionalism and expertise.

Yuna Shu Testimonial
Yuna Shu
Brand Manager @ATOSA

Am colaborat cu Zsollt pentru realizarea paginii noastre web si dorim sa multumim intregii echipe Project Media pentru munca si efortul suplimentar depus in realizarea site-ului Arhidrona, deoarece a iesit asa cum ne-am dorit noi sa fie.

Arhidrona Testimonial
Alex Vizitiu
CEO @ARHIDRONA

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports.

Andrei Talaba Testimonial
Andrei Talabă
Founding Manager @JUMPSPORTS

FIRMĂ PROMOVARE ONLINE

Firmă Promovare Online

Du-ți afacerea la următorul nivel!

Ești pregătit să-ți duci afacerea la următorul nivel?

Într-o lume digitalizată, a avea o prezență online puternică nu mai este o opțiune, ci o necesitate. Dacă nu ești online, te pierzi o mare parte din piață. Lasă-ne să te ajutăm să te afirmi!

De ce 95% din campaniile online eșuează – și cum să eviti asta?

Multe firme se lansează online fără o strategie clară. Fii în top 5% care obțin rezultate extraordinare cu ajutorul nostru specializat.Formula Magica: Strategie + Execuție = Succes Online!Nu este suficient să ai doar o idee. Execuția corectă și strategia adaptată publicului tău țintă face diferența. Te ghidăm în fiecare pas!

Ești frustrat de lipsa de vizibilitate online?

Îți înțelegem frustrările. Mii de ore și investiții, dar rezultatele nu sunt pe măsură. Descoperă cum ne asigurăm că eforturile tale sunt văzute și apreciate.

Dezvăluim cele mai eficiente tactici de promovare online!

Sari peste ani de încercări și erori. Beneficiază de experiența noastră și descoperă cele mai eficiente metode pentru a-ți promova afacerea.

AGENȚIE PROMOVARE ONLINE

Crește Vănzările în Online

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO):

Aceasta implică modificarea site-ului web pentru a apărea cât mai sus în rezultatele motoarelor de căutare, astfel încât să atragă mai mulți vizitatori.

Publicitate plătită (PPC sau Pay-Per-Click):

Aici, plătești pentru anunțurile care apar în motoarele de căutare sau pe alte site-uri, iar plata se face de obicei pe baza numărului de clicuri.

Managementul rețelelor sociale:

Crearea și menținerea prezenței pe platforme precum Facebook, Instagram, Twitter etc., și interactiunea cu clienții sau potențialii clienți.

E-mail marketing:

Trimiteți e-mailuri targetate către clienți sau potențiali clienți pentru a promova produse, oferte speciale sau evenimente.

Marketing de conținut:

Crearea de articole, videoclipuri, infografice și alte forme de conținut pentru a atrage și a reține clienți.

Analiza și raportarea:

Monitorizarea și analiza performanței campaniilor de marketing digital pentru a înțelege ce funcționează și ce nu, și pentru a face ajustările necesare.

Optimizare pentru dispozitive mobile:

Asigurându-te că site-ul și campaniile tale sunt accesibile și funcționează eficient pe dispozitive mobile.

SERVICII DE OPTIMIZARE SEO

Cele mai cunoscute motoare de căutare în momentul de față sunt Google, Yahoo! și Bing, fiecare având un algoritm diferit în indexarea și poziționarea site-urilor în funcție de căutările specifice. Dacă îți dorești un website care să atragă rezultate optime prin toate motoarele de căutare, pachetele noastre de optimizare SEO sunt ideale.

01
SEO process 2
ANALIZĂ DATE

Analizăm conținutul site-ului și principalii competitori pentru a identifica variantele de căutări ce vor genera conversii mai bune.

02
SEO process 1
ON SITE SEO

Configurăm site-ul pentru a fi cât mai SEO-friendly, astfel încât să avem certitudinea eficienței campaniilor SEO.

03
SEO process 5
LINK BUILDING

Oferim content building, internal link building și soluții de backlink building pentru proiectele noastre.

04
SEO process 4
RECLAME DE CONTEXT

Concepem reclame de context relevante pentru fiecare client și fiecare tipologie de consumator, pentru a asigura un impact maxim.

05
SEO process 6
RECLAME TARGETATE

Avem în vedere cele mai relevante tipologii de consumator pentru a pune în plan o campanie SEO eficientă.

06
SEO process 3
PROMOVĂRI SOCIAL MEDIA

Oferim suport pentru promovarea pe rețelele sociale, astfel încât brandul tău să fie credibil și să genereze interacțiune reală.

PACHETE STANDARD SEO

Alege pachetul ideal pentru afacerea ta.

După achiziționarea pachetului dorit te vom contacta prin email pentru a stabili împreună următorii pași.

SEO Start-Up
Prima pagină din județul/orașul tău în 4-6 luni cu maxim 3-4 cuvinte cheie rădăcină.
€600/lună
Black check box
Prima pagină în 4-6 luni (local)
Black check box
25 backlinks/lunar DA 50+
Black check box
3-4 cuvinte cheie rădăcină
Black check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
Black check box
Raport lunar
CUMPĂRĂ ABONAMENT
SEO Business
Prima pagină la nivel național în 4-6 luni cu maxim 5-7 cuvinte cheie rădăcină.
€1000/lună
White Check box
Prima pagină în 4-6 luni (național)
White Check box
50 backlinks/lunar DA 50+
White Check box
5-7 cuvinte cheie rădăcină
White Check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
White Check box
Raport lunar
White Check box
Scriere conținut SEO
CUMPĂRĂ ABONAMENT
SEO Gold Standard
Prima pagină la nivel național în 2-3 luni cu maxim 10 cuvinte cheie rădăcină.
€2000/lună
Black check box
Prima pagină în 2-3 luni (național)
Black check box
50 backlinks/lunar DA 50+ 
Black check box
20 backlinks/lunar DA 60+ 
Black check box
10-15 cuvinte cheie rădăcină
Black check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
Black check box
Raport lunar
Black check box
Scriere conținut SEO
CUMPĂRĂ ABONAMENT

NU TREBUIE SĂ NE CREZI PE CUVÂNT ;)

Left Qoute
“Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate..
Alena Nicolaescu
Marketing Manager @ AsPiscine
Left Qoute
O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !
Adriana Saucă
Founder @ Saucă & Partners
Left Qoute
Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.
Corina Ciupagea
Founder @Ciupagea Law Office
Left Qoute
Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.
Mihancea Eugen
Founder @Narativ Coffee
Left Qoute
We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!
Adwale Oparinde
CEO @EZ Farming
Left Qoute
Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports.Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală.Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.
Andrei Talabă
Founder @JumpSports
Left Qoute
Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!
Aura Joldoș
CEO @Roexpertcad
Left Qoute
We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.
Flo Sander
CEO @Hydra Ventures
Left Qoute
I recently had the pleasure of working with ProjectMedia for SEO optimization, and I must say, the experience has been nothing short of exceptional. Zsolt, from their team, handled my project with utmost professionalism and expertise.

From the onset, Zsolt demonstrated a deep understanding of SEO strategies and how to implement them effectively. He was attentive to my needs, always ready to tailor his approach to fit my specific business goals. His insights and suggestions were not only practical but also innovative, showing a keen awareness of the latest trends in SEO.

It's rare to find a team that combines technical expertise with such a customer-centered approach. ProjectMedia has earned my highest recommendation for anyone looking to enhance their online presence. Their work speaks volumes, and I am thoroughly impressed with the tangible results they delivered for my business.
Yuna Shu
Marketing Director @Atosa
Left Qoute
Am colaborat cu Zsollt pentru realizarea paginii noastre web si dorim sa multumim intregii echipe Project Media pentru munca si efortul suplimentar depus in realizarea site-ului Arhidrona, deoarece a iesit asa cum ne-am dorit noi sa fie. Cu siguranta, pe viitor, vom mai colabora si la alte proiecte frumoase! Keep up the good work guys ;)
Alex Vizitiu
Founder @Arhidrona
Left Arrow
Right Arrow
Update cookies preferences