Seo Services
SEO Header

Servicii Optimizare Site

Firmele dornice de a-și accelera creșterea încep adesea prin dezvoltarea și promovarea unui site web. Iată metodele prin care potențialii clienți pot ajunge pe platforma ta:

Introducând direct adresa site-ului: Aici intră cei care deja cunosc brandul tău și au primit link-ul spre site prin carti de vizita, fluturasi, afișe, cataloage, mape sau reprezentanți de vânzări.

Promovare site:

Suntem aici pentru a te ajuta! De la crearea unui nou brand sub numele ProjectMedia, la design-ul de logo și materialele promoționale. Este vital să ai o identitate vizuală puternică înainte de a porni motoarele de promovare complexe.

Printr-un link direct: Link-ul poate veni de pe un site partener, din directoare web sau un e-mail newsletter trimis de compania ta.

Promovare site prin link direct:

Echipa ProjectMedia te sprijină în promovarea platformei tale oferind soluții pentru newsletter-uri personalizate, astfel încât să poți comunica oferte, promoții și produse noi direct în inbox-ul partenerilor tăi. Plus, te ajutăm să te înregistrezi în motoarele de căutare și în directoare web de înaltă calitate. Beneficiezi și de consultanță gratuită pentru a obține link-uri de calitate din partea partenerilor din domeniul tău.

Căutând pe internet: Majoritatea vizitatorilor descoperă site-ul tău prin intermediul motoarelor de căutare.

Promovare website prin optimizare SEO:

Pentru o promovare eficientă, e nevoie de o
optimizare SEO corespunzătoare. La ProjectMedia, oferim GRATUIT optimizarea SEO on-page pentru cei care ne aleg să le creăm un nou site web. Totodată, oferim consultanță gratuită pentru optimizarea SEO off-page. Garantăm o poziție superioară în motoarele de căutare.

Promovare website prin link-uri sponsorizate (Google, Facebook etc.):

Cu ProjectMedia, beneficiezi de soluții complete de marketing online. Planificăm strategia și dezvoltăm campanii publicitare pentru diferite canale de promovare. Serviciile noastre includ: SEO, CM, SEM, SMM, campanii pe Google Display și E-mail Marketing. Alătură-te nouă pentru o experiență completă!

HAI SĂ DISCUTĂM
Swibble Colored
Swibble Colored

PROGRAMEAZĂ UN CALL

I recently had the pleasure of working with ProjectMedia for SEO optimization, and I must say, the experience has been nothing short of exceptional. Zsolt, from their team, handled my project with utmost professionalism and expertise.

Yuna Shu Testimonial
Yuna Shu
Brand Manager @ATOSA

Am colaborat cu Zsollt pentru realizarea paginii noastre web si dorim sa multumim intregii echipe Project Media pentru munca si efortul suplimentar depus in realizarea site-ului Arhidrona, deoarece a iesit asa cum ne-am dorit noi sa fie.

Arhidrona Testimonial
Alex Vizitiu
CEO @ARHIDRONA

Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports.

Andrei Talaba Testimonial
Andrei Talabă
Founding Manager @JUMPSPORTS

PROMOVARE SITE

Nu lăsa concurența să te depășească.

Descoperă secretele unei promovări de site eficiente!

Ești gata să îți aduci site-ul în atenția lumii? Află cum să atragi vizitatori și să crești conversiunile cu strategiile noastre de promovare a site-ului.

Pierzi vizitatori zilnic? Schimbă acum strategia!

Dacă simți că site-ul tău nu primește atenția meritată, poate e timpul să reevaluezi strategiile de promovare. Află cum să atragi și să păstrezi vizitatori de calitate.

Conversiuni slabe? Descoperă soluția!

O promovare eficientă este cheia unor rate de conversie crescute. Află cum să optimizezi fiecare pas al parcursului vizitatorilor tăi pentru a obține rezultatele dorite.

Piața online evoluează – ești pregătit?

Pe măsură ce tehnologia avansează, și metodele de promovare a site-urilor se modifică. Asigură-te că ești la curent cu ultimele tendințe pentru a rămâne în top!

De ce să alegi serviciile noastre de promovare?

Expertiza, inovația și dedicarea sunt doar câteva dintre motivele pentru care clienții noștri sunt mereu mulțumiți. Descoperă beneficiile colaborării cu echipa noastră.

Simți că Site-ul Tău nu se Ridică la Așteptări?

Descoperă cum un design de calitate poate transforma afacerea ta.

Simți că investești fără a vedea rezultatele?

Știm cât de frustrant este să investești timp și resurse într-un site, doar pentru a vedea că traficul rămâne neschimbat.

Nu ești singur. Mulți antreprenori se confruntă cu aceeași problemă.

Promovarea unui site nu este o sarcină ușoară, iar fără strategia corectă, eforturile pot fi în zadar.

Imagină-ți un flux constant de vizitatori interesați, zi de zi.

Cu strategiile corecte și instrumentele potrivite, acest scenariu poate deveni realitate.

Ești gata să faci schimbarea? Hai să creștem împreună!

Cu echipa noastră de experți în promovarea site-urilor, drumul către succes este mult mai aproape.

SERVICII DE OPTIMIZARE SEO

Cele mai cunoscute motoare de căutare în momentul de față sunt Google, Yahoo! și Bing, fiecare având un algoritm diferit în indexarea și poziționarea site-urilor în funcție de căutările specifice. Dacă îți dorești un website care să atragă rezultate optime prin toate motoarele de căutare, pachetele noastre de optimizare SEO sunt ideale.

01
SEO process 2
ANALIZĂ DATE

Analizăm conținutul site-ului și principalii competitori pentru a identifica variantele de căutări ce vor genera conversii mai bune.

02
SEO process 1
ON SITE SEO

Configurăm site-ul pentru a fi cât mai SEO-friendly, astfel încât să avem certitudinea eficienței campaniilor SEO.

03
SEO process 5
LINK BUILDING

Oferim content building, internal link building și soluții de backlink building pentru proiectele noastre.

04
SEO process 4
RECLAME DE CONTEXT

Concepem reclame de context relevante pentru fiecare client și fiecare tipologie de consumator, pentru a asigura un impact maxim.

05
SEO process 6
RECLAME TARGETATE

Avem în vedere cele mai relevante tipologii de consumator pentru a pune în plan o campanie SEO eficientă.

06
SEO process 3
PROMOVĂRI SOCIAL MEDIA

Oferim suport pentru promovarea pe rețelele sociale, astfel încât brandul tău să fie credibil și să genereze interacțiune reală.

PACHETE STANDARD SEO

Alege pachetul ideal pentru afacerea ta.

După achiziționarea pachetului dorit te vom contacta prin email pentru a stabili împreună următorii pași.

SEO Start-Up
Prima pagină din județul/orașul tău în 4-6 luni cu maxim 3-4 cuvinte cheie rădăcină.
€600/lună
Black check box
Prima pagină în 4-6 luni (local)
Black check box
200 backlinks/zi - 6.000 backlinks/lună
Black check box
3-4 cuvinte cheie rădăcină
Black check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
Black check box
Raport lunar
CUMPĂRĂ ABONAMENT
SEO Business
Prima pagină la nivel național în 4-6 luni cu maxim 5-7 cuvinte cheie rădăcină.
€1000/lună
White Check box
Prima pagină în 4-6 luni (național)
White Check box
350 backlinks/zi - 10.500 backlinks/lună
White Check box
5-7 cuvinte cheie rădăcină
White Check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
White Check box
Raport lunar
White Check box
Scriere conținut SEO
CUMPĂRĂ ABONAMENT
SEO Gold Standard
Prima pagină la nivel național în 2-3 luni cu maxim 10 cuvinte cheie rădăcină.
€2000/lună
Black check box
Prima pagină în 2-3 luni (național)
Black check box
800 backlinks/zi - 24.000 backlinks/lună
Black check box
10-15 cuvinte cheie rădăcină
Black check box
Audit avansat și optimizare SEO on page
Black check box
Raport lunar
Black check box
Scriere conținut SEO
CUMPĂRĂ ABONAMENT

NU TREBUIE SĂ NE CREZI PE CUVÂNT ;)

Left Qoute
“Colaborarea noastra cu echipa Project Media s-a desfasurat dupa niste principii extrem de profesioniste inca de la inceput. In afara de proptitudinea de care au dat dovada chiar inainte de a semna un contact de colaborare, ne-au expus niste idei foarte bine conturate, facandu-ne sa intelegem care sunt problemele pe care le aveam si ce anume trebuie sa imbunatatim. Am apreciat viziunea extrem de deschisa, disponibilitatea de colaborare si mai ales rezultatul final. Avem un site nou, extrem de prietenos, cu informatii clare si bine conturate..
Alena Nicolaescu
Marketing Manager @ AsPiscine
Left Qoute
O echipă de profesionişti care colaborează in mod direct cu clientul, care răspunde cerințelor clienților, in timp util , cu maximă seriozitate, cu experiență. Perfect pus la punct şi beneficiind şi de serviciile de SEO care ne-au adus în primele poziții ale motoarelor de căutare precum Google, acum ne putem desfăşura activitatea mult mai uşor !
Adriana Saucă
Founder @ Saucă & Partners
Left Qoute
Colaborarea cu echipa de la Project Media ne-a oferit nu doar posibilitatea de a lucra alături de adevarati profesioniști, ci și oportunitatea de a ajunge la clienți la care altfel nu am fi ajuns, prin intermediul noului nostru website.
Corina Ciupagea
Founder @Ciupagea Law Office
Left Qoute
Per total suntem foarte multumiți de colaborarea avută, suntem multumiți de site, arată bine, se mişcă bine şi merge bine. Pe parcursul colaborării nu am avut probleme, lucrurile au decurs conform planului şi am apreciat răbdarea cu care ai implementat toate schimbările şi răzgândirile noastre. Am fost surprinşi in mod foarte plăcut ca ne-ai răspuns prompt la intrebări şi după finalul colaborării şi ne-ai ajutat unde ne-am împotmolit.
Mihancea Eugen
Founder @Narativ Coffee
Left Qoute
We found that our business was in need of an extra-boost within the market and our efforts in renewing our client data-base were perfectly met by the professional team from Project Media. With the help of an improvedwebsite and a very active team constantly improving content, we managed to attract a whole new range of clients and to grow our client base considerably!
Adwale Oparinde
CEO @EZ Farming
Left Qoute
Project Media a depășit toate așteptările cu crearea site-ului pentru clubul Jump Sports. Site-ul lor a devenit un exemplu de design web de calitate și funcționalitate. Cu o abordare atentă la detalii, Project Media a reușit să creeze o platformă online care reflectă cu precizie spiritul și activitățile clubului Jump Sports.Interfața site-ului este ușor de navigat, oferind utilizatorilor o experiență plăcută. De asemenea, site-ul este responsiv și se adaptează perfect la toate dispozitivele, ceea ce este esențial în era digitală.Conținutul site-ului este bine structurat, oferind informații esențiale despre evenimentele sportive, noutăți și detalii despre club. De asemenea, echipa Project Media a reușit să integreze elemente multimedia atractive pentru a păstra interesul vizitatorilor.
Andrei Talabă
Founder @JumpSports
Left Qoute
Colaborarea cu firma dvs a fost, în primul rand foarte constructivă pentru noi, având în vedere ca suntem novici în domeniul dvs. A contat mult, pentru noi, faptul că ați fost foarte prompți și ne-ați oferit explicații și lămuriri pentru orice problemă am avut în legatură cu reconstrucția site-ului nostru. În al doilea rand, profesionalismul firmei dvs a dus la crearea site-ului nostru la standarde internaționale, exact așa cum ne-am dorit. În al treilea rând , faptul ca timpul de execuție a fost foarte scurt, ne ajuta să ne promovăm mai repede și mai eficient. În concluzie, pot să vă spun, foarte sincer, că suntem entuziasmați de noul nostru site și suntem extrem de multumiți de colaborarea cu firma dvs, colaborare care, cu siguranță va continua și pe viitor. Vă mulțumim pentru că ne-ați ajutat să urcăm încă o treaptă în dezvoltarea noastră și vă dorim mult succes și multe realizări în proiectele viitoare!
Aura Joldoș
CEO @Roexpertcad
Left Qoute
We gave a pretty challenging project for a clean, crisp, yet exciting venture website. The result is a very beautiful and elegant rendition of all that we worked on together. Quick communication and can do attitude, really enjoyed our collaboration.
Flo Sander
CEO @Hydra Ventures
Left Qoute
I recently had the pleasure of working with ProjectMedia for SEO optimization, and I must say, the experience has been nothing short of exceptional. Zsolt, from their team, handled my project with utmost professionalism and expertise.

From the onset, Zsolt demonstrated a deep understanding of SEO strategies and how to implement them effectively. He was attentive to my needs, always ready to tailor his approach to fit my specific business goals. His insights and suggestions were not only practical but also innovative, showing a keen awareness of the latest trends in SEO.

It's rare to find a team that combines technical expertise with such a customer-centered approach. ProjectMedia has earned my highest recommendation for anyone looking to enhance their online presence. Their work speaks volumes, and I am thoroughly impressed with the tangible results they delivered for my business.
Yuna Shu
Marketing Director @Atosa
Left Qoute
Am colaborat cu Zsollt pentru realizarea paginii noastre web si dorim sa multumim intregii echipe Project Media pentru munca si efortul suplimentar depus in realizarea site-ului Arhidrona, deoarece a iesit asa cum ne-am dorit noi sa fie. Cu siguranta, pe viitor, vom mai colabora si la alte proiecte frumoase! Keep up the good work guys ;)
Alex Vizitiu
Founder @Arhidrona
Left Arrow
Right Arrow
Update cookies preferences