Quality stuff.

In every project.

Landing Page Arterra
Am creat un landing page pentru clinica Arterra, specializată în campanii de Google Ads destinate screening-ului de tromboză venoasă profundă (TVP).
Web Design Bucuresti ArhiDrona
Am dezvoltat un site de prezentare pentru firma ArhiDrona, care oferă servicii de închiriere a dronelor pentru scanare, verificare și monitorizare.
Web Design Bucuresti iWake
Am creat magazinul online iWake, specializat în comercializarea echipamentelor de wakeboard, water ski, wakesurf, stand up paddle și accesoriilor asociate acestor sporturi nautice.
Web Design Timisoara CoffeeRize
Am creat magazinul online CoffeeRize, specializat în comercializarea cafelei de specialitate, echipamentelor pentru prepararea cafelei și accesoriilor asociate.
Web Design Tulcea Medicinal Leeches
Am colaborat cu firma Medicinal Leeches pentru a dezvolta un magazin online specializat în vânzarea de lipitori medicinale.
Web Design Timisoara Latifa El Gamal
Am colaborat cu antrenorul personal de fitness Latifa El Gamal pentru a dezvolta un site de prezentare dedicat serviciilor sale, inclusiv antrenamente personalizate, consultanță nutrițională și calculatorul BMI.
Landing Page AsPiscine
Am colaborat cu As Piscine pentru a dezvolta un landing page dedicat promovării roboteilor de curățare pentru piscine.
Landing Page RoexpertCad
Am colaborat cu RoexpertCad pentru a dezvolta un landing page dedicat promovării serviciilor lor de măsurători topografice cu dronă.
Web Design Oradea Roexpert CAD
Am colaborat cu firma RoexpertCad pentru a dezvolta un site de prezentare a serviciilor lor de topografie, geodezie și măsurători topografice cu drona.
Web Design Timisoara AS Piscine
Am colaborat cu firma AS Piscine pentru a dezvolta un site de prezentare cu magazin online dedicat serviciilor lor de construcții piscine la comandă, produselor de construcție pentru piscine și accesoriilor de întreținere a piscinelor.
Web Design Timișoara – Avocat Saucă
Am colaborat cu cabinetul de avocatură Sauca & Partners pentru a dezvolta un site de prezentare dedicat serviciilor lor juridice.
Web Design Timisoara Integration Game
Integration Game dorea să ofere utilizatorilor o modalitate convenabilă de a achiziționa jocul lor de dezvoltare personală online și de a-l primi prin intermediul livrării cu curierul.
Web Design Timisoara La Plaja Nouă
Am colaborat cu Parcul de Aventură La Plaja Nouă pentru a dezvolta un site de prezentare care evidențiază activitățile de wakeboarding, paintball, locația pentru evenimente, terasa și plaja pe care le oferă.
Web Design Timișoara Utilaje Termopan
Am colaborat cu firma Utilaje Termopan pentru a dezvolta un site de prezentare dedicat comercializării de utilaje destinate atelierelor de prelucrare a geamurilor termopan și PVC.
Web Design Timisoara FlexTim Industry
Am colaborat cu FlexTim pentru a dezvolta un site de prezentare dedicat incineratoarelor lor specializate pentru tratarea adecvată a deșeurilor animale și medicale.
Update cookies preferences